nieuws


Oschersleben 6 t/m 8 Juni.

Dit weekend stond voor mij het 2de weekend in de R3 cup op het programma. We waren te gast bij het IDM tijdens de speedweek op Oschersleben in Duitsland.

Het hele verslag lezen? 

 

Oschersleben 6 /tm 8 juni

31 t/m 2 juni Assen 

Assen 31 t/m 2 juni ’19

Dit weekend stond voor mij de eerste wedstrijd in de R3 cup in Assen op het programma. We reden dit weekend de snelle Ruskenhoek omdat we te gast waren bij het EK-supersport 300 en die rijden onder de FIM regels. Dit is best wel bijzonder omdat eigenlijk alleen de Grandprix, Worldsuperbike en Britisch superbike op deze lay-out rijden.
Hele verslag lezen?

Nieuws 31 t/m 2 Juni Assen

16 Mei Assen

 

Verslag raceweekend 3, OW supersport 300

 

Vrijdag 16 april, vrije training

Eigenlijk stond er op deze dag een training voor mijn vader gepland om zich een beetje te kunnen voorbereiden op de Ducati Club Race van 24 en 25 mei, na zijn val van vorig jaar had hij niet meer gereden. Toen we ’s morgens wakker werden bleek het geregend te hebben, mijn vader stelde voor om mij, in plaats van hem te laten rijden om meer vertrouwen te krijgen met regenbanden en natte omstandigheden.
Het hele verslag lezen?

Nieuws 16 Mei Assen

 

27 April Assen 

Verslag 27 april ’19

 

Kwalificatie 1
De eerste kwalificatie was nat, dus op regenbanden naar buiten. Ik heb nog niet het gevoel hoe ver je kan gaan met deze banden. Dat is best wel gek omdat ik op de motoren waar ik hiervoor op reed juist heel goed was in de regen, ik reed toen op gewone straatbanden en op gladder asfalt. Gedurende de kwalificatie merkte ik wel dat ik steeds meer vertrouwen kreeg en sneller ging rijden, ik sloot de eerste kwalificatie af met de 2de plaats.

het hele verslag lezen?

Nieuws 27 April

 

5 en 6 April Assen 

vrijdag 05 april, training

De dag begon met regen, hier door moest ik voor het eerst op regenbanden én met een hagelnieuwe R3 de baan op. Het gevolg was dat ik drie moeilijke sessies reed omdat ik simpel weg het vertrouwen miste. Later op de dag werd het droog en heb ik samen met Edwin Ott kunnen werken aan de afstelling van de vering en aan het rijden van lijnen in een aantal bochten. De tijden konden beter maar toen de basis eenmaal stond werd ik al sneller. 

het hele verslag lezen?

nieuws 5 en 6 april

Voorjaarstraining Alcarras 

oorjaarstraining Alcarras

Als voorbereiding op het nieuwe seizoen heb ik van 22 t/m 24 maart een door de KNMV georganiseerde voorjaarstraining gereden op Alcarras in Spanje. Ik had hier vorig jaar ook al gereden dus ik kon mooi vergelijken wat voor progressie ik gemaakt had. Het team kwam met de trailer van Valencia naar het circuit en wij met het vliegtuig. We reden 6 sessies per dag dus ik kon lekker veel meters maken en veel leren.

Het hele verslag lezen?

Voorjaarstraining Alcarras