Ook sponsor worden?

Om mijn ambitie waar te maken ben ik in grote mate afhankelijk van sponsoring. Om mijn budget in te vullen is iedere bijdrage meer dan welkom.

Vaste sponsorpakketten heb ik niet opgesteld. Afhankelijk van uw bijdrage kunnen we een pakket samenstellen, daarbij sta ik open voor suggesties van uw kant. Naast een financiële bijdrage kunt u ook kiezen om mij te ondersteunen met diensten of producten.

Ik probeer mijn sponsoren zoveel mogelijk naar voren te brengen. Dit kan variëren van uw beeldmerk zichtbaar op foto’s in redactionele stukken in de (lokale) media, prominente vermelding op mijn website, het delen van uw acties via facebook, maar ook bestickering op de motoren, bus en via mijn sponsorspandoek tijdens wedstrijden.

Standaard zal ik een sponsorspandoek meenemen naar ieder evenement. Hierop kan uw logo staan. Bovendien stel ik de motor graag ter beschikking voor decoratie-doeleinden op beurzen of bijeenkomsten van uw bedrijf.

Daarnaast bied ik u de mogelijkheid om, bij bezoek aan één of meer van mijn races een uniek kijkje van binnenuit te ervaren.


Ook geïntereseerd om sponsor te worden, Klik dan hier op de sponsorbrochure.